Baking courses


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New ingredients, new recipes, new techniques: the world of grain and bread-making is constantly evolving. Take the opportunity to stay up to date: browse our up-to-date course catalogue. Feel free to contact us for individual training.

Corso di panificazione
it
Con il mastro di panificazione e tecnico alimentare Benjamin Profanter. Un vero e proprio viaggio nella tradizione altoatesina con pani a base di segale, pasta acida e lievito madre.
Date: 20/09/2021
Time: 09:00-17:00

Cost: 250 €
Availability
Corso di panificazione
it
Con il mastro panettiere e tecnico esperto Georg Pircher. Un viaggio alla scoperta dei prodotti senza glutine con consigli e trucchi, per realizzare prodotti da forno fragranti, profumati e croccanti.
Date: 28/09/2021
Time: 09:00-17:00

Cost: 250 €
Availability
Corso di panificazione
it
Con il mastro panettiere e tecnico esperto Georg Pircher. Un viaggio alla scoperta dei prodotti senza glutine con consigli e trucchi, per realizzare prodotti da forno fragranti, profumati e croccanti.
Date: 05/10/2021
Time: 09:00-17:00

Cost: 250 €
Availability
Corso di panificazione
it
Con il maestro e massimo esperto italiano di panificazione Ezio Marinato. Un vero e proprio viaggio alla scoperta di ricette tradizionali e creative per soddisfare anche i palati più esigenti.
Date: 18/10/2021
Time: 09:00-12:00

Cost: 420 €
Availability

News

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Date: 22/07/2021
Discover our vast range of rye products!
Date: 25/01/2021
Easter is coming soon... and of course the typical sweet yeast pastries! Here are the products chosen for you.
Date: 19/01/2021
Eviva - with active yeasts and lactobacilli
Date: 19/11/2020