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Muffins glutenfree

Source: https://www.meranermuehle.it/rcp_recipe/muffins-glutenfree
Total time
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20 Minutes
Baking/cooking time
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
25 Minutes
Difficulty
easy
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Ingredients

500 g miscela per muffins glutenfree
6 eggs
1 package sachet of vanilla sugar
200 g sunflower oil

Preparation

  1. Place all ingredients in a bowl and mix slowly for approx. 2 min. and then for approx. 6 min. on the highest speed. 
  2. Fill the finished batter into muffin cups. 
  3. Bake in a preheated oven at 175°C top/bottom heat (155°C convection oven) for approx. 25 min.
Miscela per muffins senza glutine
Questa miscela senza glutine è ideale per la preparazione di muffin, plum cake e altri dolci da forno. Lasciatevi tentare dal gusto eccellente e dalla facilità nella preparazione! Basta aggiungere uova, un po' d'olio e zucchero vanigliato alla miscela e presto uscirà un profumo delizioso dal forno! Adatto a chi evita il glutine nella dieta quotidiana.

500 g

€3.80