Business Private
torta-alle-mele-farro-molino-merano

Apple pie

Source: https://www.meranermuehle.it/rcp_recipe/apple-pie
Total time
stopwatchIcon
20 Minutes
Baking/cooking time
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
30 Minutes
Difficulty
easy

Ingredients for a 22 cm mold

Print

Ingredients

250 g spelt flour
75 g milk
125 g cane sugar
3 eggs
150 g sunflower oil
1 baking powder
2 apples
0.5 teaspoon salt

Preparation

  1. Blend the flour and the baking powder.
  2. Mix the oil with the sugar, salt and the eggs for about 7 min.
  3. Add the flour and finally the apples, cut into small cubes. Transfer the dough to the prepared pan.
  4. Bake in the preheated oven at 170°C static ( 150°C fan) ffor about 30 min.

White spelt flour
La farina di farro fine, di colore chiaro, può essere utilizzata in molti modi. È particolarmente adatta per la produzione di pani leggeri, torte, basi per pizza e pasta. Il farro ha una nota di nocciola ed è molto digeribile. Già nel XII secolo Hildegard von Bingen ne apprezzava le proprietà particolarmente preziose. Provate a usare la farina di farro biologica nella vostra prossima torta di farro o pasta per pizza!

1000 g

€2.25